nav-left cat-right
cat-right

Sanke za na streho avta

Nikoli mi ni bilo jasno, kako se družine z več otroki odpravijo na smučanje. Kup opreme, prtljage in vsega ostalega se nabere že pri dveh osebah, kaj šele, če je teh oseb za poln avto. Kam dajo vse, kar potrebujejo? Kako vse to spravijo v avto? Potem pa so se zadnjič sodelavci in sodelavke v službi pogovarjali o nekih sankah in avtih. Mislila sem, da gre pri debati za to, kako v avto spraviti še sanke. Seveda zima bo, sem si mislila, dokler mi sodelavka ni razložila, da so tema pogovora strešni nosilci za avto, ki jih marsikdo imenuje tudi strešne…

Darilo za moškega pa že ni težko izbrati

Nisem mojster idej

moško dariloNe, ne, nisem napisal takšnega naslova zato, ker bi bil prepričan, da lahko takoj najdem pravo darilo za moškega. Daleč od tega. Sem moški in potemtakem bi najbrž moral imeti ravno pri izbiri darila za moškega največ težav, ampak jih niti nimam. Pravzaprav ne zato, ker bi imel tako veliko idej, ampak zato, ker se ne obremenjujem toliko, kot marsikdo drug. Si predstavljate, da ste prijateljem v zadnjih dveh mesecih vsaj dvajsetkrat omenili, da se boste poleti pričeli ukvarjati s fitnesom? Kaj potem pričakujete za …

Zimske gume Kormoran

Za avto je treba dobro poskrbeti čez celo leto, sploh pa pozimi. Zimske razmere so lahko zelo nevarne, zato je še posebno dobro, da imamo kvalitetne zimske gume. Dobre gume na avtu, ki jih lahko kupite v trgovini Moje gume ali pa tudi v spletni trgovini Gume takoj. lahko preprečijo marsikatero nesrečo na cesti. Avto pa seveda zelo veliko uporabljamo na veliko lokacijah. Zimske gume moramo dobro izbrati še preden se pojavijo hude zimske razmere na cesti. Nakup lahko opravimo sedaj tudi prek spleta.

Pri izbiri zimskih gum je dobro vprašati strokovnjake.…

Obleke za družice

obleka-za-druzicoPovabljeni na poroko? Kot spremljevalka ali družica? Treba bo najti primerno obleko, obleke za družice pa si lahko ogledate tudi na spletu!

To je bolj ameriška tradicija in se pri nas šele uveljavlja. Treba bo najti primerno obleko! Kako se obleči je gotovo ena prvih misli, ki vas prešine ob povabilu na poroko v takem primeru.  Obleka je po navadi dolga, elegantna, malo podobna poročnim, razen barve.Obleko izbereta skupaj z nevesto, saj se morata obleki ujemati v  namenu.

Poroka je izjemen dogodek, na katerega sta nevesta in ženin dolgo…

Tisk majice za darilo

Verjetno bi bil kdorkoli vesel, če bi za darilo prejel praktično in udobno ter trajno darilo, kot je na primer majica. Majica je eden izmed najbolj osnovnih kosov oblačil v vsaki garderobi, tako ženski kot moški, kot tudi v otroški in odrasli omari. Seveda je pomembno, da je majica ustrezne velikosti in da je narejena kvalitetno, iz udobnih in kvalitetnih materialov, vendar pa je zelo pomemben tudi izgled same majice.

Majice, ki jih ponuja trg so zelo različne, glede na ceno, velikost, barvo, dolžino, namen, vzorce in še marsikaj. Če …

Filtri zraka

Kaj sploh je filter zraka oziroma zračni filter? To je naprava, ki je sestavljena iz vlaknastih delcev in skrbi za to, da ti vlaknasti delci odstranijo trdne delce, kot so naprimer prah, pelodi, plesni ter razne bakterije iz zraka. Filtri zraka so sicer najbolj uporabljeni v tistih predmetih, kjer je kvaliteta zraka zelo pomembna, to pa je naprimer v prezračevalnih sistemih različnih zgradb in pa v motorjih, torej v vozilih.

Avtomobilski kabinski zračni filtri so ponavadi režasti papirnati filtri in so nameščeni zunaj zračnega dovoda…