nav-left cat-right
cat-right

Funkcionalna in masivna lesena notranja vrata

Les je material, ki je všeč skoraj vsakemu, kar pa niti ni nič čudnega, saj gre za material, ki pričara neko domačnost, poleg tega je lepega izgleda in nudi tudi neko unikatnost. Večina nas v svoj dom z veseljem vnese določene lesene elemente, med drugim tudi lesena notranja vrata. Notranja vrata morda res niso prva stvar, na katero bi pomislili ob opremljanju doma, vendar pa jih vsekakor ne gre zanemariti. V vsakem primeru je pomembno, da si zagotovite funkcionalna, masivna vrata, ki bodo čim dlje ostala v kar najboljšem stanju.

Kje lahko

STIHL MS 441 velja za zmogljivejšo vrsto profesion...

Priznani proizvajalec in prodajalec motornih žag STIHL se lahko pohvali s številno ponudbo najboljših motornih žag, ki niso namenjeni samo navadnim uporabnikom, ampak tudi profesionalcem, ki jih uporabljajo pri izjemno zahtevnih pogojih ter delu v gozdu.

STIHL MS 441 je samo ena od njegovih vrhunskih motornih žag, ki jih lahko srečamo tudi na spletnih prodajnih policah. Gre za prav posebno motorno žago, ki je najpogosteje označena kot zmogljivejša profesionalna motorna žaga. Namenjena pa je v prvi vrsti osebam, ki se poklicno…

Sanke za na streho avta

Nikoli mi ni bilo jasno, kako se družine z več otroki odpravijo na smučanje. Kup opreme, prtljage in vsega ostalega se nabere že pri dveh osebah, kaj šele, če je teh oseb za poln avto. Kam dajo vse, kar potrebujejo? Kako vse to spravijo v avto? Potem pa so se zadnjič sodelavci in sodelavke v službi pogovarjali o nekih sankah in avtih. Mislila sem, da gre pri debati za to, kako v avto spraviti še sanke. Seveda zima bo, sem si mislila, dokler mi sodelavka ni razložila, da so tema pogovora strešni nosilci za avto, ki jih marsikdo imenuje tudi strešne…

Darilo za moškega pa že ni težko izbrati

Nisem mojster idej

moško dariloNe, ne, nisem napisal takšnega naslova zato, ker bi bil prepričan, da lahko takoj najdem pravo darilo za moškega. Daleč od tega. Sem moški in potemtakem bi najbrž moral imeti ravno pri izbiri darila za moškega največ težav, ampak jih niti nimam. Pravzaprav ne zato, ker bi imel tako veliko idej, ampak zato, ker se ne obremenjujem toliko, kot marsikdo drug. Si predstavljate, da ste prijateljem v zadnjih dveh mesecih vsaj dvajsetkrat omenili, da se boste poleti pričeli ukvarjati s fitnesom? Kaj potem pričakujete za …

Zimske gume Kormoran

Za avto je treba dobro poskrbeti čez celo leto, sploh pa pozimi. Zimske razmere so lahko zelo nevarne, zato je še posebno dobro, da imamo kvalitetne zimske gume. Dobre gume na avtu, ki jih lahko kupite v trgovini Moje gume ali pa tudi v spletni trgovini Gume takoj. lahko preprečijo marsikatero nesrečo na cesti. Avto pa seveda zelo veliko uporabljamo na veliko lokacijah. Zimske gume moramo dobro izbrati še preden se pojavijo hude zimske razmere na cesti. Nakup lahko opravimo sedaj tudi prek spleta.

Pri izbiri zimskih gum je dobro vprašati strokovnjake.…

Obleke za družice

obleka-za-druzicoPovabljeni na poroko? Kot spremljevalka ali družica? Treba bo najti primerno obleko, obleke za družice pa si lahko ogledate tudi na spletu!

To je bolj ameriška tradicija in se pri nas šele uveljavlja. Treba bo najti primerno obleko! Kako se obleči je gotovo ena prvih misli, ki vas prešine ob povabilu na poroko v takem primeru.  Obleka je po navadi dolga, elegantna, malo podobna poročnim, razen barve.Obleko izbereta skupaj z nevesto, saj se morata obleki ujemati v  namenu.

Poroka je izjemen dogodek, na katerega sta nevesta in ženin dolgo…