nav-left cat-right
cat-right

Fotografirajte s Huawei P20

Ste tudi vi ljubiteljski fotograf oz. radi slikate pogosto, ampak enostavno si ne morete privoščiti, da bi vedno imeli s seboj vaš profesionalni fotoaparat? Ni problema, telefon imate zagotovo vedno pri sebi in zakaj to ne bi bil Huawei p20. Namreč vgrajeno ima novo generacijo dvojne kamere in izredno napredno tehnologijo, zaradi česar boste povsem brez težav posneli tudi najmanjše podrobnosti premikajočih objektov in dejanj ter v svoj objektiv povsem enostavno ujeli vse želene momente in dogodke. Zato je Huawei P20 dejansko izjemno dobro nadomestilo tudi za vrhunske profesionalne fotoaparate.

Huawei P20 tudi za tresoče roke

Huawei P20 omogoča tudi ljudem, katerim se iz katerega koli razloga, naj bo to bolezenski ali pa kateri koli drug vzrok, tresejo roke, da brez težav slikajo s tem telefonom. Ta telefon ima vgrajeno funkcijo, ki omogoča, da brez stojala stabilizirate sliko ter tako karkoli posnamete brez zameglitve. Tresoče roke imam sam, zato lahko iz lastne izkušnje povem, da je to kar omogoča Huawei P20 zares izjemno dobrodošla noviteta v telefonu. Dodatno pa Huawei P20 vse nastavitve, zgolj v delčku sekunde, uredi na kar 19 različnih objektov oz. prizorov, ki so v danem momentu zajeti v naš objektiv in ne zgolj na tiste bližnje oz. zgolj na najbližjega, kot je bila to navada pri prejšnjih modelih telefonov različnih znamk.

Selfiji s Huawei P20

Za vse ljubitelje selfijev je Huawei P20 več kot primeren telefon, saj sprednja kamera premore kar 24 milijonov slikovnih točk ter sposobnost tri dimenzionalnega modeliranja obraza, zaradi česar se nastavitve pred samim zajemom slike nastavijo tako, da slika izgleda kot, da ne bi bila slika, ampak da bi osebo na posnetku gledali v živo.

Iz vsega napisanega sledi zgolj še to, da če je fotografiranje s telefonom ena glavnih funkcij, ki je za vas pomembna, da je potem Huawei P20 prava izbira za vas.

Komentiranje ni dovoljeno.