nav-left cat-right
cat-right

Katera strešna kritina je primerna za vremenske razmere?

Vremenske razmere se zadnja leta izjemno spreminjajo, kar se spomni vsak, ki je starejši od 20 let, tako hitro se dogajajo spremembe. Glede na napovedi pa nas hujše še čaka, zato je prav, da če danes obnavljate hišo od zunaj in okolico, da mislite tudi na prihodnost. Vedno večkrat se bo pojavila toča in to ne mala in vedno večkrat bomo gledali prizore kot smo jih v letu 2018 in 19, ko so bile celotne vasi uničene zaradi toče, spet drugod pa zaradi orkanskega vetra. Če ravno obnavljate streho, je prav, da se strešna kritina kupuje z mislijo na prihodnost in ena najboljših je strešna kritina Gerard, saj je namenjena in izdelana ravno z mislijo na takšne razmere. Če danes opazujete, kako so posamezne strehe povsem nedotaknjene, sosednje pa povsem uničene, potem ne moremo reči, da nevihta ni šla mimo, le strešna kritina je zares dobra.

Gerard preživi tudi hude orkane

Se sprašujete, zakaj je ravno Gerard tako dober, da vse nevihte »preživi«, ostale kritine pa tega niso sposobne? Kaj mislite, se je strešna kritina iz betonskih vlaken ali pa bobrovec in druga strešna kritina narejena iz gline kar razvijala v smeri zaščite in dodatne varnosti pred vedno hujšimi vremenskimi pojavi? Ni se, saj bi lahko dodatno zaščito delali samo z večjo debelino, kar pa po drugi strani to sploh ni smiselno, saj bi samo povečali težo. Gerard pa je zadnja leta veliko delal na tej zaščiti in še vedno delajo, saj je njihova pločevinasta strešna kritina premazana s prav posebnim premazom, ki dejansko nudi tisto pravo zaščito. Način, kako se pritrjuje strešna kritina pa je pri njih zares inovativen, tako da prav veliko manevrskega prostora nimajo več.

Gerard stane malo več

Vas to dejstvo kar odvrne od nakupa? Samo razmislite, koliko vas bo stalo zavarovanje za primer vseh nevšečnosti in kaj boste v primeru uveljavljanja škode zares dobili? Ali ni bolje delovati preventivno kot pa imeti neko zelo dobro zavarovanje, ki vam bo morda nakup strešne kritine z odškodnino povrnilo, a ko imate povsem uničeno, mokro, vlažno stanovanje, na stenah katerega se začne zaradi vdora vode nabirati še plesen, boste imeli ogromno stroškov, da vse skupaj povrnete v prvotno stanje, v tem primeru pa pozabite na zadostno odškodnino.

Komentiranje ni dovoljeno.