nav-left cat-right
cat-right

Nadzorna kamera varuje starejše

Staranje je nekaj naravnega. Lahko je nekaj lepega, lahko pa je prava nadloga. Starejši ljudje se lahko znajdejo v težjem položaju, če ostanejo sami. Hiša, ki stoji daleč od otrok ali celo od sosedov, je ranljiva. Na takšne prežijo nepridipravi, ki želijo prebivalce prikrajšati za denar ali zlatnino. Po besedah policije sta to dobrini, ki sta najbolj iskani. Policisti svetujejo, da še posebej starejši moški in ženske svoj dom opremijo s pripomočki za večjo varnost. Glavna med njimi je vsekakor nadzorna kamera. Ne skrbite, da bi vam bilo treba zanjo odšteti na stotine evrov. Po zelo ugodni ceni je nadzorna kamera vaša. To je investicija v vas, da boste imeli nekaj, po čemer hrepenijo vsi: dušni mir.

Nadzorna kamera vam krije hrbet tudi zdoma

Wifi nadzorna kamera bo varovala vaše domovanje, tudi ko vi ne boste tam. Že ob pogledu nanjo je velika verjetnost, da bo nepridiprava odvrnila od njegovih namenov. Nasvet, ki zelo pripomore k zaščiti, je to, da se izogibate družbenih omrežij. Ni priporočljivo, da vsem poveste, kdaj greste na dopust, četudi vas varuje nadzorna kamera. Pri tem pa se ne bojte iti na počitnice. Pametni telefon, s katerim je povezana nadzorna kamera, vam bo prikazal, kaj se dogaja v vaši hiši. Ko vas bo zaskrbelo, se le povežite z njo in spremljajte dogajanje. Vaša nadzorna kamera bo snemala le takrat, ko se pojavi potreba. Ne boste se znašli v Velikem bratu, zato jo le namestite in se znebite vsaj ene skrbi.

Nadzorna kamera posname le nepredvideno

Opremljena s senzorji premikanja, začne nadzorna kamera snemati, le če pride do nepredvidenega dogodka. Vaš dom je vaše zavetje, če ste v njem ali zunaj. Poskrbite, da tako tudi ostane. Tudi ponoči, ko spite, vas ne bo pustila na cedilu. Po zaslugi nočnega načina, snemanje poteka, ko svetloba pade pod mejo. Videli boste sliko in tudi slišali boste, kaj se dogaja. Za polnjenje boste potrebovali elektriko, kar je tudi zelo zanesljiv način. Posnetek nepredvidenih dogodkov se bo shranil v oblak, zato bo na varnem. Ob najhujšem bo policija vedela, na čigava vrata je treba potrkati.

Komentiranje ni dovoljeno.