nav-left cat-right
cat-right

STIHL MS 441 velja za zmogljivejšo vrsto profesionalne žage

Priznani proizvajalec in prodajalec motornih žag STIHL se lahko pohvali s številno ponudbo najboljših motornih žag, ki niso namenjeni samo navadnim uporabnikom, ampak tudi profesionalcem, ki jih uporabljajo pri izjemno zahtevnih pogojih ter delu v gozdu.

STIHL MS 441 je samo ena od njegovih vrhunskih motornih žag, ki jih lahko srečamo tudi na spletnih prodajnih policah. Gre za prav posebno motorno žago, ki je najpogosteje označena kot zmogljivejša profesionalna motorna žaga. Namenjena pa je v prvi vrsti osebam, ki se poklicno ukvarjajo z žaganjem ter podobnimi opravili. Take osebe pri delu vsekakor uporabljajo zmogljiv ter brezkompromisen stroj, ki jih prav nikoli ne sme pustiti na cedilu.

STIHL MS 441 je tudi žaga, ki ponuja izjemno veliko moči, sploh pa v kombinaciji z nizko težo, ki je izjemnega pomena pri opravljanju dela. Žaga se najpogosteje uporablja pri zelo zahtevnem delu v gozdu, kjer se z njo seka tudi zelo debela debla. Uporablja se tudi za razrezovanje hlodovine in tudi povsod tam, kjer je potreba po veliki moči in hkrati tudi po izjemni produktivnosti.

STIHL MS 181  je lahka in tudi kompaktna motorna žaga

Za proizvajalca STIHL je značilno, da na prodajne police postavlja tudi motorne žage, ki niso namenjeni samo profesionalnim uporabnikom, ampak tudi osebam, ki motornih žag ne držijo prav vsak dan v svojih delovnih rokah. Med njimi mislimo predvsem na izjemno priljubljeni produkt tovrstne blagovne znamke, ki se imenuje STIHL MS 181.

STIHL MS 181 je motorna žaga, ki je nekoliko zmogljivejša in tudi kompaktna in je torej namenjena nekoliko manj zahtevnim uporabnikom, ki jo v roke vzamejo le občasno. Žago najpogosteje uporabljajo za dela, ki so manjše narave. Pri tem mislimo na žaganje v okolici doma, na vrtovih, v sadovnjakih ter na podobnih območjih. Žaga je med njimi priljubljena tudi zato, ker je njena teža izjemno majhna.

Komentiranje ni dovoljeno.