nav-left cat-right
cat-right

Aerofotografija in snemanje iz zraka

Aerofotografija in snemanje iz zraka vam omogočata edinstven pogled na vsakdanje ali nevsakdanje stvari. Slike ali videi posneti iz ptičje perspektive so atraktivni, snemanje iz zraka pa je zelo primerno za doseganje težko dostopnih mest. Omenjena vrsta posnetkov se je razvila predvsem zaradi različnih vrst multikopterjev, ki so na voljo na trgu v zadnjem času, ti pa omogočajo dinamično snemanje kot še nikoli prej.

Multikopter je letalna naprava, ki se upravlja s pomočjo daljinca. Osnovni modeli imajo precej malo možnosti nastavitev, napredni pa nudijo pogled na kadre prek zaslona na daljincu, stabilizacijo slike ter premikanje in nagib kamere. Aerofotografija ima veliko pozitivnih lastnosti, negativna pa je ta, da je precej pogojena z vremenom. Močan veter ali dež tako onemogočata snemanje. Za svojo ceno multikopterji ponujajo zelo veliko, seveda so tisti v nižjem cenovnem rangu primerni le za osnovne posnetke, profesionalni modeli pa imajo veliko možnosti snemanja.

Podjetje Videa je eno izmer prvih podjetij v Sloveniji, ki se poleg običajne video produkcije ukvarja tudi s snemanjem iz zraka. Njihova oprema ter naprave so profesionalne, obdelava pa vrhunska.

Multikopterji dosegajo tudi do 300m višine, to pa lahko pokrije zelo veliko območje. Taki posnetki so izvrstni za vse vrste dogodkov, videospotov, športnih prireditev, turističnih promocij, porok, reportaž ali oglasov. Njihovi posnetki so kvalitetni, naknadno pa vam jih obdelajo še v post produkciji. Če želite predstaviti izdelek, podjetje ali obrt se lahko posvetujete z njihovo kreativno ekipo, ki je polna idej. Poleg snemanja pa vam uredijo tudi optimizacijo posnetka ter oglaševanje.

Zabeležite svoj poseben dogodek ali si ustvarite reklamo, ki jo ljudje ne bodo pozabili. Oglejte si njihovo spletno stran, kjer najdete ponudbo, cenik ter kontaktne podatke.

Komentiranje ni dovoljeno.