nav-left cat-right
cat-right

Apartmaji Pri Leju Bovec

Apartmaji Pri Leju Bovec se nahajajo v prelepi vasici Log Čezsoški na levem bregu Soče. Reka Soča se nahaja v neposredni bližini kar lokaciji doda veliko vrednost. Soči lahko brez dvoma rečemo tudi najlepša Slovenska reka, čeprav so njene temperature hladne, kar je posledica izvira v Julijskih Alpah, nam pogled na reko definitivno ogreje srce. Apartma Bovec je srednje velik, v svoje prostore pa lahko sprejme do 7 oseb, primeren je za posameznike, pare, skupine ali družine. V prostorih najdete televizijo in možnost dostopa do interneta, to pride prav predvsem v deževnih dneh ali v primerih, ko imate na dopustu za dokončati kakšno delo.

Klimatske naprave skrbijo za prijetno ozračje, pozimi vas ne bo zeblo, poleti pa vam ne bo vroče. Pokrito parkirišče pred apartmajem skrbi za varnost vaših jeklenih konjičkov. Pokrita terasa na vrtu vam nudi zaščito pred dežjem, žar oprema pa vam zagotavlja možnosti popolnega piknika ob toplih poletnih dneh. Interaktivna spletna stran vam omogoča rezervacijo vašega termina kar prek koledarja na spletni strani. Ta vam v trenutku poda proste dni in ceno za določeno obdobje.

Okolica apartmaja in Bovca vam omogoča udejstvovanje v mnogih športnih aktivnostih od adrenalinskih do tistih malo manj. Sam center Bovca ima več kot 20 agencij, ki se ukvarjajo s prirejanjem športnih dogodkov, udeležite se lahko raftinga, vožnje s kajakom, bungeejumpinga, soteskanja, to je le nekaj od vodnih športov. Narava vam omogoča skoke z jadralnim padalom, pohodništvo, kolesarjenje in še marsikaj drugega.

Apartmaji Pri Leju v Bovcu le še obogatijo vašo lepo izkušnjo z Bovcem in okolico. Oglejte si njihovo spletno stran in galerijo apartmaja ter cenik in se prepričajte o ugodni in kvalitetni ponudbi.

Komentiranje ni dovoljeno.