nav-left cat-right
cat-right

Na kratko o fotografiranju porok

Poroka je ena izmed velikih prelomnic v našem življenju, tega najlepšega dogodka pa se radi spominjamo celo življenje, do tega cilja pa nam lahko pripomore poročno fotografiranje. Poročno fotografiranje ni enostavna stvar, poročni fotografi pa so zelo izkušeni, in se od običajnih kar precej razlikujejo. Poroko vam seveda lahko fotografira tudi kakšen znanec ali pa prijatelj, vendar pa vam to odsvetujem. Ponudba je vsekakor mamljiva, za nizko ceno boste dobili fotografije. Poroke so drage in večina parov hoče pri tem prihraniti čim več, a svetujem vam, da varčujete drugje, kot pa pri fotografu, saj se boste poroke spominjali le po slikah.

Fotografiranje statičnih objektov zahteva spretnost, a tam si lahko fotograf vzame čas in nastavi vse potrebne parametre za dobro sliko, pri poroki pa je vse drugače. Poroke potekajo v različnih vremenskih razmerah, fotograf pa se mora temu prilagoditi, zajeti mora tudi vse ključne trenutke, ki so mnogim ljudem ne-vidni. Po končani ceremoniji pa bodo posnete fotografije deležne tudi obdelave, glede na dogovor pa lahko sledi tudi izdelava poročnega albuma. Podatke o različnih poročnih fotografih lahko dobite na spletu, preglejte različne fotografe ter se z njimi dogovorite za sestanek. Povprašajte jih o okvirni ceni in obsegu ponudbe. Kvaliteto njihovih izdelkov pa si lahko ogledate tudi na fotografijah, ki so običajno predstavljene na njihovih spletnih straneh.

Najem profesionalnega fotografa vas bo stal malce več, kot če bi za to najeli nekoga, ki ga poznate, a kvaliteta izdelkov bo neprimerljivo boljša, končna odločitev je tako ali tako vaša, a slabih fotografij se po poroki ne da popraviti.

Komentiranje ni dovoljeno.