nav-left cat-right
cat-right

Nakup Xbox-a 360 in Playstation-a

Ste ljubitelj igranja igric in imate najraje rekreacijo doma? Se med prostim časom vedno dolgočasite in le poležavate? Razmislite o nakupu Xboxa 360 ali Playstationa.

Na spletnih straneh si oglejte odlične ponudbe in izberite tisto, ki vam najbolj odgovarja. Spletna stran goblin.si ima veliko različnih ponudb in med njimi boste zagotovo našli nekaj zase. Za kar koli se boste odločili, vas čaka zabava in noro doživetje.

Playstation je igralna konzola podjetja Sony, ki omogoča igranje različnih zabavnih, športnih, akcijskih in drugih igric, ter gledanje filmov. Prednost je, da vam ni potrebno kupovati baterij, saj ga lahko polnite preko usb kabla in, da nudi še druge storitve poleg igranja igric. Edina slabost je to, da morate kontroler vedno imeti v roki, drugače vas kamera ne bo zaznala.

Če pa vas poleg športnih igric veseli še kaj drugega, potem je najbolje kupiti Xbox 360. To je igralna konzola, katero izdeluje podjetje Microsoft. Potrebno ga je polniti na baterije, ampak za majhno ceno lahko zraven kupite tudi polnilec za baterije. Ne potrebujete kontrolerja, saj vas kamera zazna tudi brez njega. Omogoča igranje veliko plesnih, pevskih in drugih igric.

Razlika v ceni ni velika, saj je odvisna tudi od tega, za kateri izdelek se odločite. Nekateri so manj kakovostni in jih ne morete uporabljati za igranje katerihkoli iger, drugi pa omogočajo celo vrsto izbire med igricami. Pozanimajte se tudi o dodatkih, kot so kitara, mikrofon in kamera, saj brez nekaterih ne morete igrati vseh igric, dodatke pa je potrebno kupiti posebej.

Ponudbo igric si lahko ogledate tu: http://www.goblin.si/igre

Komentiranje ni dovoljeno.