nav-left cat-right
cat-right

Ovitki za mobilne telefone

Ovitki za mobilne telefone naši napravi nudijo zaščito, obenem pa lahko ohranjajo prvoten videz. Sploh pametni telefoni, katerih je danes že največ na trgu so zaradi svojih velikih zaslonov ter tanke oblike izredno občutljivi na padce. Zaslon lahko hitro poči, popravilo pa je zelo drago, ravno zaradi tega pa je zelo pomemben ovitek za telefon. Niti ni nujno da smo sami nerodni, lahko nam telefon nekdo drug ponesreči zbije iz roke, po toči zvoniti pa je prepozno.

Cene ovitkov za mobilne telefone so zelo dostopne, začnejo se že krepko pod 10€, ovitki pa so odlična preventiva proti poškodbam. Izbirate lahko med vsemi možnimi barvami ter modeli, nekateri ovitki ohranjajo prvoten videz naprave, spet drugi pa lahko čisto spremenijo videz telefona, če ste se starega dizajna že naveličali.

V spletni trgovini Gizzmo smo specializirani za opremo za mobilno telefonijo. Poleg številnih ovitkov za mobilne telefone vseh znamk, lahko pri nas kupite tudi polnilne kable, prenosne zvočnike, opremo za tablične računalnike, zaščite zaslona, slušalke, tipkovnice ter ostale dodatke fast weight loss. Spletno trgovino redno posodabljamo z novimi izdelki, če pa vaše naročilo znaša več kot 40€ ste deležni tudi brezplačne dostave. Za svoje izdelke jamčimo kakovost, to pa zagotavlja tudi 44 dnevna garancija pri kateri vam, če z izdelkom niste zadovoljni vrnemo denar. Ekspresna dostava vam zagotavlja hitro dostavo naročenih izdelkov, izbira pa je ogromna saj ponujamo izdelke za več kot 100 naprav.

Za brezplačno svetovanje nas lahko pokličete na telefonsko številko podano na spletni strani, lahko pa všečkate tudi našo Facebook stran, tako boste vedno na tekočem z novostmi.

Komentiranje ni dovoljeno.