nav-left cat-right
cat-right

Pohištveno okovje in kolesa za pohištvo

Pohištveno okovje je zelo širok pojem pa čeprav imamo z njim opravka na vsakodnevni ravni, je to ena izmed stvari na katero nikoli ne pomislimo. V pohištveno okovje spada veliko elementov kot so pritrdilna okovja, ključavnice, magneti in zapirala, različna vodila predalov, zapahi ter drugi tipi okovij. Pohištveno okovje je zelo pomemben del vsakega pohištvenega elementa, lahko je pohištvo še tako kvalitetno vendar če je okovje slabo, lahko to pokvari celoten vtis. Nobeden si ne želi zatikanja pri odpiranju vrat ali izvleki predalov. Vodila predalov so še posebej kritičen del, če ta niso kvalitetna se bodo predali zatikali, izvlek pa ne bo potekal gladko.

Pohištvena okovja lahko kupite v specializiranih trgovinah, ena izmed takih je trgovine lesnega centra Cikava iz Novega mesta. Pri njih se lahko zglasite osebno ali pa si njihove izdelke ogledate v spletni trgovini. Nudijo razrez lesa in vse, kar spreten mizar potrebuje. Razrez polic si lahko pri njih naročite kar prek spleta. Ob dovolj velikem naročilu pa vam blago dostavijo brezplačno. Ponujajo res veliko izdelkov med njimi tudi različna kolesa za pohištvo. Pohištvena kolesa se lahko namestijo naknadno ali pa so že vključena v pohištvo. Omenjena kolesa nam omogočajo enostavno premikanje pohištvenih elementov po prostoru brez pomoči druge osebe.

V trgovini LCC so posebej specializirani za pohištveno okovje, dodatke za pohištvo ter ostalo pohištveno opremo, nudijo pa tudi veliko kvalitetnih orodij za mizarje, alu profile ter literaturo za domače mojstre in profesionalce. Dvignite raven vaših mizarskih storitev na novo raven.

Komentiranje ni dovoljeno.