nav-left cat-right
cat-right

Ponudba avto prikolic in vlečnih kljuk

Tudi vi zadnje čase ugotavljate, da bi potrebovali kvalitetno avto prikolico, ki vam bo olajšala ali vsakodnevno delo ali pa vam služila le kot občasen pripomoček? Zadnje dni sem se veliko ukvarjal z brskanjem po ponudbah avto prikolic različnih podjetij v Sloveniji. Ponudbe seveda ni malo, vendar pa sem se nazadnje odločil, da bom zaupal podjetju KML Kogovšek. Gre za podjetje, ki se z družinsko obrtjo ukvarja v Dravljah že od leta 1898. Sodobna strojno opremljena delavnica nudi možnost za izdelavo vse dodatne opreme za vse vrste vozil, ne le avto prikolic, ampak tudi vlečnih kljuk in podobnega. Podjetje KML Kogovšek vam svetuje pri opremi vašega vozila, pri izdelavi kakovostnega izdelka pa upošteva tudi vse vaše želje. Ekipa podjetja prav tako montira izdelek v najkrajšem času.

V prodajnem programu avto prikolic lahko najdete kvalitetne avto prikolice nemškega proizvajalca Stema. KML Kogovšek je predstavnik in zastopnik avto prikolic Stema v Sloveniji, vendar pa vam ekipa lahko izdela tudi avto prikolice po vaših potrebah oziroma željah, tako glede dimenzij izvedbe konstrukcije, kot tudi nosilnosti. Avto prikolica je v omenjenem podjetju plod lastnega znanja in medgeneracijskih izkušenj, katere se iz roda v rod prenašajo že več kot 40 let, torej vse od začetka izdelovanja avto prikolic.

Kako pa je s ponudbo vlečnih kljuk? KML Kogovšek vam nudi možnost snemanja vlečne kljuke na sstem odvitja dveh matic, ki pa je enostaven sistem, kateri prenese velike obremenitve in ne potrebuje vzdrževanja. Na spletni strani podjetja seveda lahko najdete še več informacij o vlečnih kljukah. Lahko si preberete značilnosti in razlike med vlečno kljuko na dva vijaka, vlečno kljuko-original na patent in vlečno kljuko- na patent. V kolikor niste prepričani, katera vlečna kljuka je primerna za vaše vozilo, kontaktirajte strokovno ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala do optimalne rešitve.

Komentiranje ni dovoljeno.