nav-left cat-right
cat-right

Smešne majice in majice z duhovitimi napisi

Ste naveličani enobarvnih dolgočasnih majic? Želite izstopati? Če se boste odločili za majico z napisom ali smešnim potiskom prav gotovo ne boste zgrešili.

Mnogi ponujajo majice z duhovitimi napisi, smešnimi sličicami, poslikavami ali slikami. Po navadi so natiskane, zato je pametno uporabiti kvalitetno majico in obstojen potisk, ki se ne bo takoj spral, tako da boste majico lahko brez kakršnihkoli problemov in z veseljem nosili naprej.

Majice lahko potiskamo ali pa na njih motive in napise vtkemo. Tkanje je bolj kvalitetna izbira, saj motivi ostanejo na majicah za vedno, medtem ko potisk na majicah lahko s pogostim pranjem postopoma zbledi.

Naročimo lahko tudi reklamne majice, ki jih oglašujejo različna podjetja, športna in kulturna društva.

Če iščete smešno, zabavno, aktualno ali drugačno majico lahko pobrskate v fizičnih tekstilnih trgovinah, ali pa se preprosto obrnite na spletno stran majice.net, kjer ponujajo res veliko izbire.

Majice lahko služijo tudi kot darilo za družinske člane ali prijatelje. Poleg smešnih majic je ponudba še zelo raznovrstna, ponujajo  majice za nosečnice, otroke, ženke, moške,  babice, dedke, dekliščine, fantovščine,  rojstne dneve, tu so še božične majice, pivske, šolske, živalske, novoletne… Skratka izbira je neskončna. Poleg tega lahko tiskamo še na spodnje perilo, predpasnike, kape, puloverje, drese, trenirke, reklamne trakove, dežnike ter ostali tekstil.

Lahko se zgodi, da vam ponudba ne bo všeč, kar pa ni problem, saj obstajajo trgovine ali spletne strani, kjer je majico mogoče naročiti. Izberite svojo najljubšo barvo in motiv, in že boste imeli majico po vaših željah in merah.

Komentiranje ni dovoljeno.