nav-left cat-right
cat-right

Ultrazvok in neplodnost

O neplodnosti precej neradi govorimo in še vedno je med nami tabu tema, a dejstvo je, da ta neprijetna stvar prizadene kar veliko parov med nami. Morebitne vzroke za neplodnost je potrebno iskati pri paru ne pri posamezniku. Na srečo v Sloveniji obstaja kar veliko klinik in ginekoloških ambulant, ki uspešno odkrivajo in zdravijo vzroke za neplodnost. Ginekološki pregled je vsekakor prvi korak, če sumite na to težavo. Na prvem ginekološkem pregledu se boste spoznali z vašo zdravnico ali zdravnikom ginekologom. Pogovorili se boste o vaših težavah, zdravnik pa bo pregledal tudi vaše zdravstveno stanje. Sledil bo ultrazvok, na tem pregledu bo vaš zdravnik dobil podroben pogled, kar mu bo po vsej verjetnosti omogočilo diagnosticiranje vaših težav, če to ne bo zadostovalo pa bodo sledili še nadaljnji pregledi.

Nikar ne skrbite, saj je odprava neplodnosti zelo pogosta, če je vzroke le možno odpraviti. Kot sem že povedal v Sloveniji obstaja kar nekaj ginekoloških ambulant, ki zdravijo neplodnost, nekatere izmed njih precej uspešno sodelujejo tudi z različnimi inštituti in ginekološkimi ordinacijami iz tujine. Svetujem vam, da se na preglede naročite brezplačno, saj so čakalne dobe zelo dolge. Če vam čakalne dobe ne ustrezajo so vam na voljo tudi samoplačniški pregledi, ti niso zelo dragi, na vrsto pa boste prišli zelo hitro, tako, da se vam splača razmisliti o tem načinu.

Ena izmed ordinacij, ki je zelo uspešna pri odpravi neplodnosti pri nas je ginekološka ordinacija Štorklja. Na njihovi spletni strani boste našli vse potrebne podatke, od osebja, opreme ambulante in pa kontaktnih podatkov ter cenikov, zato se ne obotavljajte in se čimprej naročite na pregled.

Komentiranje ni dovoljeno.