nav-left cat-right
cat-right

Za darila poklonimo šaljiva darila

Kolikokrat ste podarili ali prejeli nekaj, kar se vam je zdelo že pričakovano, neuporabno in po možnosti drago? Ste pomislili, da z nekoliko zamisli in nizkimi stroški lahko naredite nekaj, kar bi obdarovanca nasmejalo. Zakaj se ne bi odločili, da tokrat podarite šaljivo darilo? Pomen v obdarovanju ni v ceni ampak v bistvu ki ga poklonimo nekomu. Izdelek lahko naredite sami, pokličete kakšnega prijatelja ali prijateljico, da vam pomaga, če že sami niste preveč ustvarjalni. Dobra šaljiva darila je možno najti na internetu, kar vam prihrani čas, lahko pa tudi poiščete trgovino s takšnimi izdelki. V trgovinah in na spletu ponujajo razne šaljive igrice, tablice, majice, spodnjice, diplome, magnetke in še veliko izdelkov s šaljivimi napisi. Seveda, pa vi sami najbolje poznate svoje prijatelje kaj bi jim lahko bilo všeč.

Če se odločite, da boste sami naredili šaljivo darilo je pomembno le to, da ste izvirni. Ponujamo vam nekaj idej za darila, nato pa naj ima vaša domišljija prosto pot. Podarite prijatelju, ki rad gleda nogomet plastificiran razpored tekmovanj ki bodo  na televiziji za celo sezono. Napišite kupone katere bo prijatelj lahko koristil, še bolj zanimivo je, če na kupone napišete do kdaj jih mora izkoristi. Primeri: izlet na kavo v Portorož, pohod na Šmarno goro, prevoz do doma ko boš pijan/a jaz pa bom doma spal/a in še veliko možnosti je, ki jih lahko napišete.

V kolikor ste dobili nekaj idej in zamisli kakšno darilo boste tokrat podarili prijateljem, se boste na zabavi zelo nasmejali vi in prijatelji. Najlepše in najboljše darilo pa je ravno smeh, saj še zdravniki pravijo da je dobro za zdravje.

Komentiranje ni dovoljeno.