nav-left cat-right
cat-right

Ženske dišave in jesenska novost Prada Candy

Danes si svet brez dišav skoraj ne moramo predstavljati. Vonj je zelo pomemben, saj nas lahko spravlja v boljšo voljo, nas pomiri, napolni z energijo ali pa se ob njem spomnimo različnih lepih spominov. Zato je pomembno, da si izberemo vonj, ki nam je všeč in na nas deluje pozitivno.

Če bi pogledali police različnih žensk, bi po vsej verjetnosti na njih našli veliko različnih parfumov, saj jih pogosto uporabljamo na namen uporabe. Tako parfume razlikujemo od dnevne dišave, dišave za prosti čas in šport ter parfume za večerne zabave.

Ženske dišave razvrščamo v cvetne, sadne, sveže, začimbne, lesne in še bi lahko naštevali. Ponudbo si lahko ogledate tu: http://www.ilike.si/zenski-parfumi.

Parfum vsebuje najvišji delež pristne dišave, zato tudi veliko stane v primerjavi s parfumsko, toaletno ali kolonjsko vodo.

Idealno mesto za dišave? Notranja stran zapestij, ušesna mečica in točka med prsmi so najprimernejša mesta za nanos parfuma. Ampak paziti moramo na količino dišave, saj se naš nos hitro navadi na vonj in ga za razliko od okolice ne zaznava več. Znanstveniki so odkrili, da se moški še posebej navdušujejo nad dišavami, ki jih spominjajo na hrano. Privlačijo jih vonji cimeta, vanilje ter limone.

Nam najbolj znani parfumi so tisti, ki prihajajo iz modnih pist. To so parfumi znanih modnih oblikovalcev ter blagovnih znamk, kot so npr. Gucci, Dolce & Gabanna, Armani, Prada, Valentino, Hugo Boss, Calvin Klein, Miss Sixty in Victoria’s Secret. Na spletni strani ilike.si imajo odlično izbiro parfumov Italijanske znamke Prada.

K nam je to jesen prišel nov izdelek, parfumska voda Prada Candy, ki je s pridihom sladke karamele navdušila veliko žensk z divjo platjo življenja.

Komentiranje ni dovoljeno.