nav-left cat-right
cat-right

Darilni bon kot darilo za 50 let

Pride dan, ko ima nekdo od naših prijateljev, znancev ali sorodnikov okroglo obletnico svojega rojstnega dne. Vsaka okrogla obletnica je že sama po sebi posebna, izmed vseh pa je najbolj posebna petdeseta.

Petdeseta obletnica ali »Abraham« je tako prehod v najlepša leta življenja. Prav o tem nam pravi že naša stara pesem: »Zdaj si v najlepših letih, petdesetih zrelih letih,…«. Za sam začetek teh novih najlepših let pa ponavadi slavljencu pripravimo veliko presenečenj in eno izmed njih je prav rojstnodnevna zabava, s katero slavljencu odpremo pot v najlepša leta.

Kot se spodobi slavljencu kupimo tudi kakšno priročno darilo. To pa nam običajno dela velike preglavice. »Kaj uporabnega bi kupili?« se sprašujemo, ko bi radi podarili nekaj res priročnega in ne le neko traparijo, katera bi slavljencu kmalu bila le za odvečno kramo.

Najboljša rešitev je prav darilni bon! Že kar nekaj časa so trendi, da se v primerih, ko nimamo idej poslužujemo nakupa darilnega bona. Darilni bon je res ena izmed najboljših rešitev, saj s tem ne podarimo nekih odvečnih stvari, ampak nekaj s čimer bo slavljenec zadovoljen. Tako mu ponudimo možnost, da si sam izbere darilo v določeni trgovini ali večjem trgovskem centru.

Vrednost darilnega bona določimo glede na število ljudi, ki bo pri tem sodelovalo, velikost obletnice ali za kako veliko praznovanje se kupuje, vendar je verjetno že logično, da se za obletnice kot je petdeseta kupi nekaj večjega, z večjo vrednostjo. Darilni bon je tako najbolj »odprto darilo«, ki je tudi najbolj uporabno. Dobitnik ali dobitnica ima s tem možnost, da si v roku enega leta kupi nekaj, v vrednost vašega bona ali višji vrednosti (s svojim doplačilom). Če pa se odločite pa lahko kupite tudi namenske darilne bone za naprimer wellness ali pa kaj drugega.

Komentiranje ni dovoljeno.