nav-left cat-right
cat-right

Naročilnica ZZZS- Izposoja in izdaja medicinskih pripomočkov prek spleta

Starejša populacija se sooča z več različnimi situacijami, ko jim ni omogočeno samostojno gibanje ali jim je le to oteženo, poleg tega pa jih pesti še več različnih zdravstvenih tegob, za katere je osnovni korak že ta, da si najdemo ustrezne pripomočke, ki nam pomagajo te tegobe lajšati. Marsikdo izmed starejše populacije lahko pri svojem zdravniku dobi napotnico za nekatere medicinske pripomočke, ki bodo potem vsakodnevna pomoč v življenju in bodo bistveno vplivali tudi na dobro počutje.

V kolikor vas zanima, kaj vam v bistvu pripada na napotnico glede medicinskih pripomočkov, potem vam toplo priporočam, da si preberete knjigo z naslovom Kaj mi pripada v jeseni življenja. Po prebrani knjigi boste kaj hitro ugotovili, kaj lahko zahtevate kot starostnik z določenimi omejitvami oziroma zdravstvenimi tegobami in tako tudi pristopite do svojega zdravnika ter prosite za napotnico oziroma naročilnico.

Kje lahko pridobite izdajo medicinskih pripomočkov na naročilnico ZZZS?

Za izdajo medicinskih pripomočkov na tovrstno naročilnico vam svetujem, da se obrnete kar na podjetje Blaginja. Gre za zasebno podjetje, ki je v naši državi vodilno na področju lajšanja zdravstvenih težav starejše populacije in je tudi podjetje, ki vam nudi zgoraj omenjeno knjigo. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate širok nabor medicinskih pripomočkov na izdajo oziroma izposojo ali pa nakup na svoje stroške, ter tudi kontaktirate samo podjetje za svetovanje glede vaše situacije.

Ne odlašajte več in si tudi vi zagotovite kvalitetne in ustrezne medicinske pripomočke, ki bodo poskrbeli za boljše počutje in lažje življenje.

Komentiranje ni dovoljeno.