nav-left cat-right
cat-right

Oblačila za prosti čas za mamice in malčke

Biti mama je delo s polnim delovnim časom in mame potrebujejo udobna oblačila, ki lahko sledijo njihovemu aktivnemu življenjskemu slogu. Zato postajajo kakovostna oblačila za prosti čas za mamice, kot tudi za malčke, vse bolj priljubljena. Ne glede na to, ali odhajate po opravkih ali na igrišče ali pa se samo sproščate v zavetju svojega doma, bodo udoben ženski pulover ter jopice s kapuco in otroške trenirke popolni za vsako priložnost. S svojim elegantnim dizajnom in udobnimi tkaninami nam bodo naredila opravke, igro ali sproščanje bolj prijetno. Poleg tega so na voljo v različnih barvah in velikostih, zato lahko vselej najdete nekaj, kar ustreza tako vašemu individualnemu slogu, kot tudi proračunu.

Otroške trenirke pisanih vzorcev in modelov

Otroške trenirke lahko najprej pregledamo preko različnih spletnih trgovin, da najdemo ustrezne barve ter modele, ki so nam všeč oziroma ki ustrezajo osebnosti našega malčka. Med drugim ponudbo lahko preverite tukaj: https://www.gap.si/sl/gapsi/otroske-trenirke-za-malcke. Ne glede na to, ali iščemo nekaj elegantnega, športnega ali zgolj udobnega, je vselej na voljo model otroške trenirke, ki bo temu ustrezal. Izberemo lahko:

  • sproščen kroj čez boke in stegna,
  • s prešitimi detajli,
  • iz raztegljivih ali hitro sušečih tkanin, ki ohranjajo kožo čim bolj suho,
  • iz 100 % organsko pridobljenega bombaža,
  • z zanimivimi potiski priljubljenih likov ali vzorcev (motivi živali, predmetov, risani junaki itd.) idr.

Če naši najmlajši že sami izražajo določene želje glede barv in motivov, jim lahko prisluhnemo in skupaj z njimi najdemo najboljši tip otroške trenirke zanje. Vsekakor pa naj otroške trenirke v prvi vrsti nudijo udobje in toploto v hladnejših dneh, za športne aktivnosti pa naj bodo iz inovativnih tkanin, ki dobro odvajajo potenje in regulirajo temperaturo.

Ženski pulover za različne situacije

Ženski pulover nosimo ob različnih priložnostih, razpon slogov in dizajnov pa je velik, zato je lahko naš nabor zares širok. Na primer ženski pulover s kapuco iz bombaža in z dodatkom drugih surovin (npr. poliester) je kot nalašč primeren za ležeren videz, istočasno pa lahko izgledamo tudi nadvse modno. Logotipi in potiski lahko še dodatno poživijo tovrstne kose, ki so primerni tako za športne aktivnosti ali zgolj sprehod. Če želimo nekoliko več elegance in se istočasno počutiti udobno, lahko izberemo ženski pulover z vintage pridihom in v sproščenem fit kroju. Za hladnejše dni pa lahko dodamo v našo omaro še ženski pulover, ki je podložen z mehkim flisom in po dolžini sega do bokov. Zanimivi so tudi zelo dolgi hoodie-ji, ki so pravzaprav že obleka, saj segajo do kolen.

Živahne kombinacije

Če smo nekoliko bolj kreativni oziroma želimo poseben oblačilni videz celotne družine, lahko razmislimo tudi o kombinacijah in skupaj s svojimi najmlajšimi izgledamo zelo trendovsko. Unikatno izdelan ženski pulover in otroške trenirke lahko najdemo pri nekaterih ponudnikih ali pa celo sami poiščemo atraktiven dizajn, ki nam ga natisnejo v tiskarni. Ko najdemo barvno lestvico, ki nam ustreza, se podajmo v nakup. Tako se bomo lahko skupaj s svojo družino še dodatno pozabavali glede barv, stila in videza, naše prostočasne aktivnosti pa bodo še bolj prijetne.

Komentiranje ni dovoljeno.