nav-left cat-right
cat-right

Obleke za družice

obleka-za-druzicoPovabljeni na poroko? Kot spremljevalka ali družica? Treba bo najti primerno obleko, obleke za družice pa si lahko ogledate tudi na spletu!

To je bolj ameriška tradicija in se pri nas šele uveljavlja. Treba bo najti primerno obleko! Kako se obleči je gotovo ena prvih misli, ki vas prešine ob povabilu na poroko v takem primeru.  Obleka je po navadi dolga, elegantna, malo podobna poročnim, razen barve.Obleko izbereta skupaj z nevesto, saj se morata obleki ujemati v  namenu.

Poroka je izjemen dogodek, na katerega sta nevesta in ženin dolgo čakala. Biti primerno oblečen ob taki priložnosti je tudi odgovornost.

Zato naj bo naš izgled odraz veselja ob praznovanju in izraz spoštovanja do mladoporočencev.

Vabilo na poroko je tako prav gotovo velika vzpodbuda za nabavo elegantne obleke. Izbira je odvisna od časa poročne slovesnosti in praznovanja. Pri nakupu se je priporočljivo odločati za obleke, ki bodo tako po stilu in barvi primerne še za kasnejše svečane priložnosti, omogočale pa naj bi tudi kombiniranje z različnim nakitom. Obleka naj ne bo v odtenku bele, saj je nenapisano pravilo, da te barve pripadajo nevesti. Barv je tako veliko, da to ne bi smel biti problem.

Ogledate pa si lahko tudi poročne obleke.

Komentiranje ni dovoljeno.