nav-left cat-right
cat-right

Podprite zdravje s propolisom in čebeljim strupom

Verjetno ste tudi vi že vsaj parkrat slišali za zdravilne učinke propolisa. Ste morda kdaj naleteli tudi na to, da je za nas zdravilen tudi čebelji strup? Propolis in čebelji strup sta vsekakor dve naravni sestavini, ki lahko močno podpreta naše zdravje. Če vas zanima več o tem, kako propolis in čebelji strup nastaneta oziroma iz kje ju črpamo, lahko seveda preberete marsikateri članek na spletu, a na tem mestu vam želimo le na kratko predstaviti zdravilne učinke propolisa in čebeljega strupa ter vam priporočiti spletno mesto, kjer lahko najdete tovrstne izdelke.

Kako lahko propolis in čebelji strup pripomoreta k vašemu zdravju?

Propolis je tisti čebelji izdelek, katerega čebele tudi same potrebujejo za krepitev svojega zdravja. Propolis kot tak krepi imunski sistem in deluje protibakterijsko, saj v njem najdemo številne zdravilne lastnosti. Največkrat ga uporabljamo za uničevanje bakterij ter kot naravni antibiotik. Propolis namreč pomaga lajšati bolečine, zavira razvoj virusov, zmanjša ali celo izniči škodljive vplive delovanja prostih radikalov, hkrati pa tudi pomaga za uničenje rakastih celic. Med drugim propolis pomaga tudi pri aknah in aftah.

Kaj pa čebelji strup?

Čebelji strup pa je tisti, ki pomaga pri zmanjševanju bolečin, zniževanju krvnega tlaku in holesterola, povišanju mišičnega tkiva in delovni sposobnosti organizma.

Izdelke iz čebeljega strupa in propolisa lahko še danes hitro in enostavno najdete na spletni strani APInature. O učinkih čebeljega strupa in propolisa lahko sicer tudi kontaktirate osebje podjetja, v kolikor bi potrebovali kakšen nasvet. Tudi vi preverite omenjeno ponudbo ter podprite svoje zdravje.

Komentiranje ni dovoljeno.