nav-left cat-right
cat-right

Razvajanje v wellness centru

Wellness centri vam nudijo celovito vrsto storitev od masaž do savn in različnih neg telesa. Obisk sprostitvenega centra je primeren ob katerikoli priložnosti, še posebej pa takrat, ko ste pod stresom in želeni sprostitve. Obisk wellnessa, kot je npr. Beli Lotos d.o.o. vam bo napolnil baterije in dal moči za naslednje dni.

Stres je prisoten v vsakdanjem življenju in ob tesno nabitih urnikih se mu je skoraj nemogoče izogniti, vsak človek ima svoj način, kako priti do sprostitve a vendar masaže in nege telesa delujejo blagodejno na prav vse.

V wellness centru Beli Lotos so specializirani za tajske masaže in posebne nege telesa. Tradicionalna tajska masaža ali pa kraljevska tajska masaža s tajskimi zelišči vas bosta prerodili. Kombinacija različnih položajev iz joge in pritiskih določenih točk na telesu sprostita napetosti v vašem telesu, nadomesti pa jih energij. Seveda v njihovi ponudbi najdete tudi marsikatero drugo masažo, vse masaže pa izvajajo visoko usposobljene tajske maserke. Vse masaže sproščajo limfne vozle in stimulirajo pretok krvi in energije.

Pred masažo se prileže kopel, po masaži pa savna, po teh omenjenih postopkih bo iz vas izginil vsak kanček stresa. Če masaže še niste izkusili ali pa tudi če ste jo, vam svetujem, da jo poizkusite v omenjenem sprostitvenem centru. Ne nudijo pa sam masaž ampak tudi nego telesa, obraza, nog, različne vrste kopeli za posameznike ali pare, savne, profesionalno ličenje in še marsikaj. Mnenja in ocene strank si lahko ogledate na njihovi Facebook strani, cenik pa si oglejte na spletni strani wellness centra, tam najdete tudi zemljevid in celotno ponudbo.

Komentiranje ni dovoljeno.