nav-left cat-right
cat-right

Tečaj angleščine je lahko tudi izvrstno darilo!

Ste se kdaj spraševali, kaj podariti nekomu, ki že ima vse drobnarije, ki jih je mogoče podariti? Ena izmed možnosti so tudi darilni boni za različne tečaje, na primer za tečaj angleščine.

Vsi vemo, kako pomembni so danes tuji jeziki, in kdor ne govori angleško, je v sodobnem svetu zagotovo v slabem položaju, pa naj gre za nekoga, ki išče službo, ali upokojenca, ki si želi potovati po svetu. In prav zato je lahko v času obdarovanj tečaj angleščine odlična ideja.

Komu podariti tečaj angleščine?

Najprej se morate prepričati o tem, da vašega obdarjenca tuji jeziki zanimajo oziroma se bo res z veseljem lotil učenja. Če je o tem že sam izrazil željo, potem ne bo težav, sicer pa ga je bolje kar povprašati o tem, ali se mu zdi tečaj angleščine primerno darilo. Če želite, da darilo ostane presenečenje, seveda o primernosti povprašajte njegove bližnje – gotovo vam bodo znali povedati, ali ga bo takšen bon razveselil ali ne.

Nadalje se pozanimajte o tem, kakšno je njegovo obstoječe znanje. Je popolni začetnik in se bo vpisal v tečaj angleščine za začetnike , ali že ima nekaj znanja in bo treba poiskati jezikovno šolo, ki ponuja nadaljevalne tečaje? Morda celo šolo, ki ponuja poslovno ali drugo vrsto angleščine?

Kaj pa, če tečaj angleščine ni prva izbira vašega obdarjenca in si želi znanja kakšnega bolj zanimivega ali celo eksotičnega jezika? Izbira je pri nas gotovo velika, zato boste z lahkoto našli jezik, ki je nekaj posebnega.

Zapomnite si: znanje je vedno odlično darilo, ki se nikoli ne izrabi in ostane za vedno!

Komentiranje ni dovoljeno.