nav-left cat-right
cat-right

Tipi stav: katero stavno možnost izbrati?

Uporabnikom spletnih stavnic so na voljo raznoliki tipi stav, ki zlasti med neizkušenimi uporabniki neredko povzročajo zmedo. Katera stava je med vsemi tipi stav zame najprimernejša? Spletna stran Športni portal svojim uporabnikom pred prvo ali katero koli drugo stavo omogoča, da se za nasvet obrnejo na izkušene strokovnjake in se pred igranjem športnih stav informirajo o tem, katera stava je za izbrano športno igro najprimernejša in katera najbolj donosna.

Obiščite Športni portal na povezavi https://www.sportni-portal.com/tipi-stav in preverite, kateri tipi stav so vam na voljo ter izberite za vaš priljubljen šport najbolj ustrezno vrsto stave.

Točen rezultat na koncu igre ali rezultat med polčasom?

Uporabnikom portala in stavnice so na voljo različni tipi stav: 1×2, Double chance (dvojna možnost), Both team to score (obe ekipi data gol) in Correct score (točen rezultat), Over/under (več ali manj golov) ter Halftime/fulltime (polčas/konec). Stava, imenovana 1×2, je med tipi stav najbolj znana po svoji uporabi v nogometu, hokeju ali košarki. Številka 1 pomeni zmaga domačinov, X označuje neodločen rezultat, število 2 pa predpostavlja zmago gostov. Stava Double chance (dvojna možnost) je najbolj pogosta pri igrah nogometa in hokeja, kjer lahko predpostavimo, da bo zmagala ali pa neodločeno igrala domača ali gostujoča ekipa, med tem ko se pri stavi Both team to score (obe ekipi data gol) odločate le, ali bosta obe ekipi dali gol ali ne.

Tipi stav za vsakogar

Če ste v svoje odločitve bolj prepričani, se lahko odločite za stavo Correct score (točen rezultat) in stavite na točen rezultat na tekmi. Četudi rizična, je ta vrsta stave privlačna zaradi zelo visokih kvot, ki jih ponuja – če denimo na nogometni tekmi stavite na rezultat 0:0, je vaša stavna kvota lahko tudi 10 ali več. Tisti, ki pa raje predpostavljate točno število doseženih golov ali košev, pa med tipi stav lahko izberete stavo Over/under (več ali manj golov), pri kateri uporabnik stavi na doseženo število zadetkov.

Komentiranje ni dovoljeno.